RateBook har nu 2 online kanaler utan provisioner

Ratebook ger dig den bästa möjligheten att öka ditt resultat med 2 provisionsfria kanaler. – Hotellets egen onlinebokning och Google Free Booking Links.
Med de nya EU-reglerna har hotellet också tillåtits att ligga ute med lägre priser priser än på övriga kanaler, och med Google Free Booking Links blir detta ännu tydligare för gäster som söker efter rum online

Många av våra användare har redan sett fördelarna med att integrera Picasso Digitals RateBook i sitt dagliga arbete. RateBook ger en bättre överblick över både priser och tillgänglighet. På samma gång, ger bättre möjligheter till merförsäljning och i sin tur sparar tid för användaren.
Nu har Ratebook också 2 kanaler genom vilka rum kan säljas online. Onlinebokning (ONL24) och Google Free Booking-länkar.

Varje dag söker tusentals potentiella gäster, både nationellt och internationellt, efter hotell på Google. Hotellen presenteras i allmänhet med namn och kontaktuppgifter. Men om det implementeras av hotellet kan Google också presentera hotellet med priser för vistelser för en viss period.

Längst upp till höger på skärmen hittar du de sponsrade priserna – det vill säga de som har betalat till Google. Det kan till exempel vara de stora bokningskanalerna. Hotellen själva har också möjlighet att använda Googles “Gratis bokningslänkar”, som visas under de sponsrade länkarna. Picasso Digital har integration för detta.

Den nya EU-lagen om kanalernas roll som gatekeepers har gjort deras klausuler som hindrar hotell från att bjuda under dem på sina egna webbplatser olagliga.  Detta kan visa sig vara en gamechanger, till exempel även när det gäller användningen av gratis bokningslänkar. Nu kommer hotellets egen bokningslänk att kunna konkurrera med kanalernas länkar om priset.

Således, när användaren presenteras med en lätt jämförbar lista med priser och bokningslänkar, kommer det billigaste priset att ha en stark synlighet och attraktionskraft. Hotellets egen bokningslänk är också utrustad med ett “Official Website”-märke, vilket kan öka användarens säkerhet när han eller hon använder länken.

I RateBook kan du se alla dina priser och tillgänglighet i förhållande till varandra.
I exemplet till vänster kan du se 5 kolumner med rumsförsäljning som du kan öppna och stänga i förhållande till försäljning.

Engångspris för uppsättning

AK Techotel är hotellens anslutningspartner för Google Free Booking Links.
Det innebär att vi ser till att Picasso Digital tekniskt kan leverera och uppdatera dina priser till Google dynamiskt, så att de kan presenteras för de potentiella gästerna.

Vi tar för närvarande inte ut någon avgift för denna löpande tjänst när installationen har gjorts.

Upplägget tar ca 3 timmar för vår konsult att göra, vilket faktureras enligt vårt normala timpris.
En engångsinvestering som kan visa sig vara väl värd att göra.

Skriv eller ring till Noha om du vil höra mer om Google Free Booking Links.