Picasso Mobile POS

Snabbare service direkt vid bordet

Ta mobilversionen av restaurangkassan hela vägen till bordet. Snabba beställningar, kreditkortsbetalning och nöjda kunder.

Spara tid och arbetskraft med Picasso Mobile POS

Med Picasso Mobile POS kan servisen spara mycket tid under dagen när de går från bord till bord och tar emot beställningar.

Picasso Mobile POS kan användas på hotell-, restauranger och konferensanläggningar.

Picasso Mobile POS kan användas på både Android/surfplatta/iPhone/iPad.

Ingen upplärning behövs! Picasso Mobile POS är superenkelt att använda och pålitligt, för både fast anställda och tillfälligt anställda.

Hur många timmar sparar ni?

NYHET: Mobil POS hanterar nu även betalning vid bordet

Picasso Mobile POS har nu också integrerad kreditkortsbetalning!

Gästen kan betala direkt vid bordet genom att scanna sitt kreditkort i mobilkassan

Effektivisera restauranghanteringen med Appetite kassasystem

Picasso Mobile POS – från gäst till kök på sekunder

Mobile POS säkerställer noggrannhet i dina gästers beställningar genom att digitalisera processen. Därför behöver du inte oroa dig för manuella fel. Systemet möjliggör omedelbar överföring av beställningar till köket, vilket påskyndar servicen och minskar väntetiden för gästerna.

Systemet erbjuder flexibla betalningsalternativ, inklusive mobila betalningar, som förbättrar betalningsprocessen och erbjuder en modern och bekväm betalnings upplevelse för gästerna. Med dessa funktioner optimerar Picasso Mobile POS beställnings mottagningen och bidrar till en mer effektiv och smidig drift av restaurangen eller hotellet. Så blir beställningen lätt som en lek.

Låt arbetet med mobila kassasystem

Techotels mobila kassasystem är designat för att förenkla vardagen för serveringspersonalen genom att minimera fel, minska väntetider och förbättra effektiviteten. Med vår MPOS-teknologi kan du hantera beställningar och betalningar direkt vid bordet, vilket minimerar risken för fel i överföring av beställningar. Det påskyndar serviceprocessen och minskar väntetiden för gästerna.

Den mobila lösningen ger dessutom serveringspersonalen möjlighet att fokusera mer på gästservice snarare än manuell hantering av beställningar och betalningar. Du blir därför både mer effektiv och ger samtidigt dina gäster en bättre upplevelse. Systemets användarvänlighet och realtidsuppdateringar gör det möjligt för serveringspersonalen att utföra sina uppgifter snabbare och mer exakt.

mobile POS – mobila kassasystem

Picasso Mobile POS

– Undvik att duplicera produktsortimentet för en ny app
– Bokför beloppet på rum, mötesrum eller bordsfolie
– Hanterar delade räkningar / splitbills
– Uppdaterar den centrala Picasso Digital-boxen så snart beställningen är inlagd
– Har integrerad kreditkortsbetalning
– Kan skriva ut förräkning till lokal skrivare för alla folios
– Kreditpolicy
– Skapa ny folio

Mobil POS kan överföra:
– Från ett bord till ett rum eller mötesrum
– Från ett rum till ett annat eller till ett mötesrum
– Från ett mötesrum till ett annat eller till ett rum
– Från säljfolio till ett rum eller till ett mötesrum

Upplev Techotels integrerade lösningar

Letar du efter en friktionsfri drift från beställning till servering? Med Techotels Picasso Mobile POS får du en integrerad upplevelse som knyter ihop alla trådar. Vårt system kommunicerar snabbt och enkelt med andra Picasso-lösningar. Resultatet är en effektiv process som gör varje interaktion med gästerna till en lek.

Föreställ dig en värld där online-bordsbokningssystem och restaurang kassasystem arbetar tillsammans med en Mobile POS, som säkerställer att din service är av toppklass. Detta är inte bara en dröm, utan en realitet med Techotels integrerade lösningar som är designade för att göra din drift mer effektiv och dina gäster mer nöjda. 

Appetite – kassasystem för restaurang och café

Kontakta oss eller boka en demo

Är du redo att ta din service till nästa nivå? Kontakta Techotel för mer information eller boka en demonstration, och upplev själv hur vårt Picasso Mobile POS-system kan transformera din verksamhet.

Med bara ett klick är du på väg mot en mer effektiv och gästvänlig service. 

Picasso MPOS

Skriv eller ring till oss om du vill höra mer om Picasso Mobile POS