Picasso rumsbokningssystem

Omfattande mötesbokningssystem för mötesplanering

Picasso mötesbokning är ett revolutionerande och intelligent mötesbokningssystem som vidgar vyerna för traditionell mötesbokning.

Med detta enkla men omfattande system kan du och dina medarbetare boka ett mötesrum med bara ett klick – lika enkelt som att boka ett hotellrum med Picasso Digital rumsbokning.

Ett omfattande rumsbokningssystem för mötesplanering och bokning av lokaler​

Picasso mötesbokning är smart eftersom det sparar dig och dina medarbetare värdefull tid som kan förloras på planering och administrativt arbete.

Istället kan dina medarbetare enkelt boka mötesrum med ett enkelt klick, vilket ger er möjlighet att fokusera på viktiga och produktiva diskussioner – utan administrativa huvudvärk, dubbelbokningar och andra problem

Skriv eller ring till oss om du vill höra mer om Picasso mötesbokning

De många fördelarna med Picasso mötesbokning

Med Picasso mötesbokning följer flera fördelar:

Intelligent ToDo-uppföljningskalender

Denna funktion ser till att alla inblandade är informerade och medvetna om mötets mål, uppgifter och resultat. Det hjälper teamet att hålla fokus och ser till att ingenting missas.

Specialiserad AV-utrustningsbokning

Beroende på mötets natur kan särskild AV-utrustning behövas. Picasso gör det lätt att identifiera och boka nödvändig utrustning så att allt är redo när mötet börjar.

Detaljerad uppgiftshantering för alla

Oavsett din roll i företaget ger Picassos uppgiftshantering dig en klar översikt över dina uppgifter och ansvarsområden, vilket skapar en sammanhängande arbetsmiljö där alla kan följa med och bidra effektivt.

Denna övergripande strategi för mötesbokning gör Picasso till ett ovärderligt verktyg för dagens företag. Picasso kan hjälpa till att effektivisera din mötesplanering, förbättra kommunikationen och se till att varje möte är så produktivt och smidigt som möjligt, oavsett om du är en uppstart eller ett etablerat företag.

Ett omfattande mötesbokningssystem

Förutom möjligheten att enkelt boka möten hjälper systemet alla anställda att hålla reda på uppgiftshantering och att göra-listor. Det gör det lätt för alla att boka ett mötesrum, välja eller välja bort specifik AV-utrustning, skapa noggranna att göra-listor samt utföra detaljerad uppgiftshantering för alla.

Lösningen introducerar en ny nivå av effektivitet och komfort i din företagsverksamhet. Tänk dig att boka ett mötesrum med samma enkelhet som att boka ett hotellrum eller ett bord på en restaurang. Med Picasso mötesbokning kan du boka med ett klick.

Dessutom är Picasso bokningssystem integrerat i det populära property management systemet Picasso Digital, vilket är det mest sålda PMS-systemet i Norden. Det gör det enkelt för företag som redan använder Picasso PMS-system att integrera och använda Picasso mötesbokningssystem.

Allt-i-ett rumsbokningssystem – vi erbjuder catering

Förutom bokning av mötesrum erbjuder vårt system även skräddarsydd catering.

Vi har standardlösningar med en måltid och läckra tillbehör, men vi kan också anpassa efter speciella önskemål. Behöver ni till exempel mellanmål eller nattamat?

Allt ni behöver göra är att skriva det i arrangemangsfältet, så tar systemet hand om resten.

Det behöver inte vara komplicerat att planera möten

Med Picasso Digital får du ett enkelt och överskådligt sätt att organisera möten. Vårt nyckelord är översikt, och det uppnår vi med vårt användarvänliga drag-och-släpp-gränssnitt. Gränssnittet gör det enkelt att välja mötesdatum som passar alla deltagare, och du kan se kalendern i timmar, dagar eller månader.

Men det är inte allt. Vårt system inkluderar också en smart uppföljnings kalender. Kalendern gör det lätt att se till att hela teamet är uppdaterat kring utrustning, kundavtal och antal deltagare. Dessutom automatiserar kalendern påminnelser så att inga viktiga detaljer missas. Med Picasso blir det enkelt att samordna mellan olika team och se till att alla har den information de behöver.

Kontakta oss för att höra mer om Picassos rumsbokningssystem

Vill du göra mötesplaneringen mer överskådlig och effektiv? Med Picassos avancerade system blir drömmen verklighet.

Våra lösningar är skräddarsydda för att möta dagens, och framförallt dina, krav på möteskoordinering och lokalbokning. Oavsett dina behov kommer Picasso att erbjuda en smidig, organiserad och tidsbesparande mötesbokning.

Kontakta oss idag för en ingående genomgång av hur vi kan revolutionera ditt företags möte- och rumsbokningsrutiner.