A hotel system for everything and everyone
Whether you are a small bed & breakfast, a big hotel or large chain, Picasso Digital can work for you. Our Picasso light, pro or domino setting, plus our vast collections of features and integrations, give you everything you could wish for in your daily operations.
Read more
The hotel booking system of the future
With the largest development department in hotel software, we are always on the forefront of hospitality technology. Enjoy Picasso Digitals latest digital solutions and 24-7-365 support from hotel trained consultants.
Read more
Mona Increases your efficiency and earnings
Mona is your Digital Assistant inside Picasso Digital. She takes on a large number of tasks digitally, leaving you free to do other things. Mona is not just giving out keys or checking in, she digitizes the entire reception and increase both your daily efficiency and earnings.
Read more

Kassasystem för restaurang och café

Appetite är en restaurangkassa med lagerhantering, bordsbokning och kunddatabas

Appetite är integrerat i Picasso Digital hotellsystem

Effektivisera restauranghanteringen med Appetite kassasystem

Du känner säkert till uttrycket “tid är pengar”, och som restaurangägare vet du hur sant det är. Restaurangbranschen är ofta hektisk, och varje minut räknas för att ge dina kunder den bästa upplevelsen. Nöjda kunder leder till goda omdömen, vilket i sin tur leder till fler gäster och större vinst.

Tyvärr går det ofta alldeles för mycket värdefull tid åt administrativa uppgifter, såsom att hålla koll på bokningar som kunderna kan göra via det enkla bokningssystemet, skicka meddelanden till kunder, intern kommunikation m.m. På Techotel förstår vi hur mycket detta kostar restaurangbranschen i förlorade kunder, och därför har vi utvecklat ett kassasystem för restaurang och café som är lösningen på dessa administrativa bekymmer – nämligen Appetite.

Kassasystemet Appetite ger dina medarbetare en tydlig och översiktlig bild av dagens gång från början till slut. Med Appetite kan alla lätt övervaka bordbokningar, kommunicera och koordinera med kunder och andra medarbetare via e-post, och systemet innehåller även en integrerad att-göra-lista så dina anställda alltid vet vad som står på schemat. Ditt kundregister är alltid nära till hands – tänk hur mycket tid din personal kan spara med en fullständig överblick.

Appetite är ditt bästa val när det gäller kassasystem för restauranger och caféer. Med en perfekt kombination av funktionalitet och användarvänlighet ser vi till att din verksamhet går som på räls.

 

Appetite – kassasystem för restaurang och café

Appetite – kassasystem för restaurang och café

Appetite är en restaurang och reception-kassa med inbyggd bordsbokning, e-post, ToDo – uppföljningskalender, och CRM system.

Om du letar efter ett kassasystem som är mer än bara en kassa, då är Appetite rätt för dig. Systemet kombinerar flera avancerade och tidskrävande uppgifter bakom ett enkelt gränssnitt, vilket gör att även de mest krävande administrativa uppgifterna kan utföras snabbt.

Du kan lära dig att navigera i Appetite på under 10 minuter, och med systemet kan du lätt hålla koll på bordbokningar, skicka e-post, planera uppgifter med vår inbyggda kalender och till och med hålla koll på din kunddatabas. Du väljer själv hur du vill använda kassasystemet. Föredrar du en pekskärm? Det kan du göra med Appetite. Eller hellre ett tangentbord och en mus? Inga problem.

Appetite är mer än bara en kassa, systemet ger dig enkel lagerhantering och detaljerad försäljnings- och inkomststatistik. Vad mer kan man önska sig i ett kassasystem?

Kassasystem för restaurang och café

Appetite skapades för att förenkla livet för både personalen och dig som restaurangägare. Därför kan systemet självklart enkelt kopplas ihop med dina andra system som Concorde, Axapta och Navision. Med ett enkelt klick kan du överföra kunder och fakturor – det blir inte enklare än så.

När du väljer Appetite väljer du också att spara värdefull tid, så att du och din personal kan fokusera på uppgifter som verkligen skapar värde. Med Appetite är det lätt att jobba precis som du vill. Det är ett system som arbetar tillsammans med dig, för dig. Oavsett vad dagen för med sig hjälper Appetite till att göra det lite lättare. 

Men vad mer erbjuder Appetite?

Effektivisera restauranghanteringen med Appetite kassasystem

Kassa

Hämta kunder och fakturor direkt från kundfilen och överför till FortKnox, Hogia, Raindance, Visma. Du har fritt val i utformning av kvitton.

Appetite innehåller plock-listor för varupåfyllning, försäljningsstatistik över varor och anställda, avdelningskonton och ett obegränsat antal artikelnummer och PLU-nummer.

Appetite styrs med pekskärm, vanligt PC-tangentbord eller -mus och är lätt att använda och snabbt att lära sig.

ToDo-kalender

Känner du igen bilden av post-it-lappar med viktiga anteckningar utspridda på din arbetsplats?

Känslan av irritation när en uppgift glöms bort på grund av brist på struktur? Detta kan du säga hejdå till med Appetite.

Kassasystemet har en inbyggd att-göra-kalender som hjälper dina anställda att hålla reda på allt från kundmöten till leverantörsbesök och personliga noteringar. Varje anställd har sin egen, personliga att-göra-lista, så att det inte blir något kaos.

Dessutom har att-göra-kalendern en meddelandefunktion där medarbetarna kan kommunicera internt. På en hektisk dag på restaurangen är denna funktion en riktig skatt, eftersom medarbetarna slipper springa runt och leta efter varandra för att lämna ett meddelande.

Tänk hur mycket tid dina anställda kan spara när servitörerna till exempel inte behöver springa ut i köket för att tala om för kocken att en gäst har bett om fler potatisar! Istället kan de skicka ett snabbt meddelande som kocken direkt kan se. Med Appetite är enkelhet och effektivitet nyckelorden.

Tekniske data​

Picasso Digital er bygget op omkring Microsoft-standarder som:   

  • MS Word
  • MS Excel
  • MS Outlook
  • MS Windows 10/11
  • MS SQL Server ver. 2016
  • MS terminalserver 2019

The above are registered trademarks of Microsoft.

Kontakta oss eller boka en demo

Är du redo att ta din restaurang eller café till nästa nivå? Klicka här för att boka en demo eller läs mer om vårt bordsbokningssystem.

Vårt team står redo att hjälpa dig och visa dig alla fantastiska funktioner som Appetite har att erbjuda. Så varför vänta?

Låt oss börja nu!

kassasystem för restaurang och café – boka demo

Skriv eller ring oss
om du vill höra mer om Appetite