Online Bordsbokning

Erbjud dina kunder att boka bord i restaurangen på din hemsida. Order- och kundinformation lagras i Picasso

Gör det enkelt för potentiella kunder att bli nuvarande kunder genom att låta dem boka bord i restaurangen direkt från din hemsida. Gör din bordsbokning överskådlig och effektiv med Picasso.

Du bestämmer själv i Picassos bordsbokningssystem

Picassos effektiva bokningssystem för bord gör det möjligt för dig att anpassa din bordsreservation online, så du snabbt och enkelt kan uppnå den bästa fördelningen av gäster och arbetsbelastning för dig. Med Picasso kan du till exempel välja:
  • Hur många bord som ska vara tillgängliga för onlinebokning och under vilken period
  • Hur fördelningen av gäster ska vara på dessa bord
  • Hur länge bordet är upptaget när det är bokat
  • Hur långt ut i framtiden du kan göra en reservation
  • Hur många gäster som kan komma inom en viss period
och mycket mer… Själva användargränssnittet till bokningsmodulen (det som kunden ser) visas på din egen hemsida och kan utformas så att den visas som en del av sidan.

Skriv eller ring till oss om du vill höra mer om online bordsbokning

Låt Picasso hjälpa dig med effektiv bordsbokning

Oavsett om du driver en mysig och intim café eller en stor och välbesökt restaurang, kan administrativa uppgifter som att hålla koll på bordsbokningar skapa problem. Därför har vi utvecklat Picasso.

Vårt bordsbokningssystem är specifikt utvecklat för att hantera dina tunga administrativa uppgifter, så att du kan fokusera på det du gör bäst – att driva din underbara restaurang. Vi tror på att Picasso kan hjälpa dig att skapa full kontroll och maximal effektivitet i din restaurangs dagliga drift. Picasso ger dig möjlighet att strömlinjeforma ditt bokningssystem, så att du alltid är säker på en problemfri drift.

Online bordsbokning med Picasso Digital

Picasso är designat med ett användarvänligt gränssnitt, vilket gör det enkelt för dina gäster att reservera ett bord – oavsett var de befinner sig, eller när de vill boka. Men Picasso hjälper inte bara dina nöjda gäster. Förutom att sprida större kundnöjdhet genom att skapa en användarvänlig upplevelse för dina besökare, hjälper Picasso din personal, som inte längre behöver oroa sig för att hålla koll på bordsreservationer. På detta sätt får din personal mer tid i schemat för att hantera andra viktiga uppgifter.

Picasso har din rygg – och hjälper både dig, dina gäster och din personal. Med vårt innovativa bordsbokningssystem får gästerna en enkel bokningsupplevelse, så att du kan fokusera på det som verkligen räknas – att skapa fantastiska kulinariska upplevelser och god stämning.

Unik restaurang – unik bordsbokning

Picasso är inte bara ett bordsbokningssystem – det är ett revolutionerande verktyg som hjälper dig att driva din restaurang. Med Picassos innovativa funktioner kan du anpassa din onlinebordsbokning, så att du uppnår optimal kapacitetsutnyttjande – vilket leder till större överskott i budgeten.

Med Picasso kan du få fler gäster och därmed mer pengar, som du kan använda för att göra din restaurang ännu mer atmosfärisk och maten ännu mer smaklig. Men framför allt erbjuder Picasso en enkel och effektiv metod för dina gäster att reservera ett bord – de väljer din restaurang framför grannens, eftersom ditt system är enkelt och bara fungerar.

Din restaurang är unik, och det är din bordsbokning också. Picasso erbjuder en dynamisk och flexibel lösning som kan anpassas för att uppfylla dina specifika behov. Kanske driver du ett hjärtligt, litet café i storstaden, där efterfrågan på dina få bord är stor.

Därför har du möjlighet att skapa en väntelista i vårt smarta bordsbokningssystem. Det kan ha stor betydelse för din omsättning, eftersom du inte behöver avvisa gäster som gärna vill besöka din mysiga plats. Om ett bord blir ledigt, kan du omedelbart fylla den tomma platsen och skapa större kundnöjdhet och omsättning.

Din väg till nya stamgäster, bra recensioner och optimal kapacitetsutnyttjande

Picasso hjälper dig också att förstå dina gästers preferenser och bokningsvanor. Bokningssystemet ger dig möjlighet att övervaka vilka dagar och tider din restaurang har störst efterfrågan, så att du effektivt kan justera ditt erbjudande. Kanske upptäcker du att du får flest bordsbokningar onsdag kl. 17, fredag kl. 18 eller något helt annat, så att du vet när du ska vara redo med full bemanning och alla bord vackert och stämningsfullt dukade.

Med Picasso kan du övervaka din kapacitet i realtid och förstå gästernas preferenser och bokningsvanor, så att du inte missar potentiella nya stamgäster, bra recensioner och optimal kapacitetsutnyttjande. I slutändan är vårt mål att förbättra din kundnöjdhet och optimera din verksamhet.

Boka bord med Picasso Bordsbokning

Skriv eller ring till oss om du vill höra mer om online bordsbokning