Nordens meste solgte hotel PMS

Avancerat property management system

På Techotel är vi stolta över att vara hem för Nordens mest sålda property management system (PMS). Vi erbjuder skräddarsydda management-lösningar som optimerar dina hotelloperationer.

Vi är engagerade i att förse dig med innovativa lösningar som passar dina unika behov. Med Techotel får du ett robust system som kan hantera alla aspekter av din hotelladministration.

Boknings- och försäljningskalender för mindre hotell och företag

Samlat styrsystem för ALLA avdelningar på hotellet, restaurangen, campingen & resorten

ASP kedjesystem för stora och lilla kedjan
Central Office / booking / MIS / CRM / ToDo

Strömlinjeformad digital bokningsmotor för er och era gäster

Helintegrerat kassasystem för cafét och stora restaurangen

Artificiell intelligens flyttar in i Picasso! Framtiden för Property Management Systems.

En enkel och användarvänlig städapp för hotell, perfekt integrerad med Picasso Digital.

Användarvänlig app för hotellchefen som behöver en snabb överblick över sin verksamhet.

Med 150 nya funktioner. Se här hur du kan öka dina intäkter och spara tid.

Skriv eller ring oss
om du vill höra mer om Piccaso-produkterna

Nordens mest sålda hotel PMS

Våra pålitliga tech-lösningar har gjort Techotel till den mest betrodda leverantören av hotell PMS i Norden. Våra produkter är skapade för att lyfta ditt företags drift, så att du kan öka effektiviteten och förbättra kundupplevelsen.

Våra lösningar är utformade för att vara intuitiva, så att ditt team kan fokusera på det som betyder mest – att ge dina gäster en minnesvärd upplevelse.

Vår huvudprodukt är Picasso Digital och har ett flertal moduler däribland vårt effektiva bordbokningssystem. Picasso är en teknisk lösning som gör det möjligt för dig att anpassa din bordreservation online, så att du snabbt och enkelt kan uppnå den bästa fördelningen av gäster och arbetsbelastning för dig. 

Med Picasso kan du till exempel välja:

  • Hur många bord som ska vara tillgängliga för onlinebokning och under vilken period
  • Hur fördelningen av gäster ska vara på dessa bord
  • Hur länge bordet är upptaget när det är bokat
  • Hur långt fram i tiden du kan göra en reservation
  • Hur många gäster som kan komma inom en viss period

…och mycket mer…

Vårt hotellbokningssystem är utvecklat för att förenkla reservationer och bokningshantering för personal såväl som gäster. Detta säkerställer en smidig upplevelse för alla och bidrar till högre kundtillfredsställelse.

Hotell PMS för alla behov

Oavsett om du driver ett mysigt och intimt boutiquehotell, ett stort kedjehotell eller något helt annat, så har Techotel en lösning för dig. Vi erbjuder olika versioner av vår huvudprodukt, Picasso Digital, så att den passar exakt dina behov.

För mindre företag är Picasso Digital Light ett utmärkt val som är enkelt att implementera och använda. För större hotell erbjuder Picasso Digital en omfattande uppsättning funktioner som kan skalas efter dina specifika behov.

Båda versionerna av systemet är utformade för att fungera användarvänligt och intuitivt, så att du kan spendera mindre tid på administration och mer tid på att ta hand om dina gäster med kärlek.

Allt-i-ett hotel property management system

Men Techotel är mycket mer än bara ett hotell PMS. Vi erbjuder också en rad kompletterande lösningar som kan hjälpa dig att optimera ditt företag över alla fronter.

Vårt smarta mötesbokningssystem, ONL22, kan hjälpa dig att effektivt administrera dina möten och konferenser. ONL22 är en användarvänlig plattform för att hantera onlineförsäljning och marknadsföring.

Mötesbokningssystemet är utmärkt att använda tillsammans med Mona – din digitala assistent. Mona är ett chatbotsystem, speciellt designat för att förbättra din kundservice. Mona är alltid online och redo att hjälpa dina gäster med svar.

Om du driver en restaurang, kan du dra nytta av Appetite, vårt praktiska restaurangsystem som kan hjälpa dig med allt från bordreservationer till lagerhantering. Appetite tar hand om de tidskrävande logistiska uppgifterna, så att ditt fokus är fritt att rikta mot det viktigaste: att driva din restaurang.

Piccoline och Piccolo är våra lösningar för intern kommunikation och uppgiftshantering inom ditt företag.

Med Piccolo kan du som hotellchef snabbt få en översikt över verksamheten på språng. Piccolo ger dig en tydlig bild av gårdagens rumsförsäljning, beläggning och pax. Du kan jämföra siffrorna med samma period förra året och fatta informerade beslut på språng om priser, utbud, kampanjer etc.

Piccoline är en enkel och användarvänlig städningsapp som lyfter bördan av administrativt arbete inom hotellstädningen. Receptionschefen eller husfrun kan lätt skapa individuella uppgifter för varje rum, sätta automatiska uppgifter för alla rum eller använda en kombination av båda, varpå uppgifterna skickas till Piccoline. Här kan städpersonalen enkelt se och uppdatera status för varje rum, allteftersom de utför de planerade uppgifterna.

Oavsett dina behov, har Techotel en lösning som kan hjälpa dig att optimera din verksamhet och lyfta administrativa uppgifter från dina och ditt personals axlar, så att du har mer tid och energi att driva företaget. Det är viktigt, eftersom mer tid och energi = en förbättrad resultat linje.

Boka en demo eller kontakta oss för rådgivning

Vi har erfarenhet av att det bästa sättet att förstå hur Techotel kan transformera ditt företag är genom att se det i aktion. Därför inbjuder vi dig att boka en demo av vårt property management system. Vi är säkra på att du kommer att bli imponerad av vad våra system kan göra för ditt företag.

Om du har frågor är vårt team alltid redo att hjälpa till. Vi kan ge dig råd om vilka av våra lösningar som passar bäst för just dina behov – vi hjälper dig att få ut det mesta möjliga av Techotel.

Välkommen till framtidens hotellhantering. Välkommen till Techotel.